Project omschrijving

Binnen

De unieke kracht van Acht+ zit hem in de verschillende manieren waarop het meerwaarde biedt. Oude producten krijgen letterlijk meer waarde, studenten geven meer waarde aan hun toekomst en op die manier is Acht+ van meerwaarde voor de regio Amersfoort. Deze kracht vertaalden we naar een concrete branding voor dit winkelconcept.

Branding winkelconcept uitdenken in sessiesBranding winkelconcept met passende foto's

Verbeelden

De branding van het winkelconcept werd zichtbaar door een naam, merkbelofte en huisstijl. De naam Acht+ zegt iets over de kringloopspullen die ondanks (of misschien wel dankzij) een krasje of butsje nog steeds een heel goed cijfer verdienen. Maar het betekent ook dat het meer dan goed is, dat studenten een meer dan goede prestatie leveren en trots mogen zijn op hun werkplek.

Naar buiten!

We ontwikkelden een website, video, advertenties, folders, buitenreclame en autobelettering.
Acht+ kwam naar buiten en is nu zichtbaar voor iedereen. De weg naar dit bijzondere winkelconcept wordt door steeds meer mensen gevonden.

Branding winkelconcept Acht+ toegepast op prijskaartjes
Autobelettering als onderdeel branding winkelconcept

Frans Schrijver

Acht+

In de ontwikkeling van een uniek winkelconcept was Boon & Schrijver op zoek naar een bureau dat mee wilde denken over de naam, formule, het merk. Buitengewoon Concept heeft ons vanaf het begin begeleid en geadviseerd. Al snel na de eerste kennismaking hadden we een naam en konden we besluiten over de ‘look and feel’ van Acht+ Meerwarenhuis. Buitengewoon Concept heeft alle uitingen ontworpen, teksten geredigeerd, enzovoort. Ook na de opening blijven zij betrokken bij de Acht+ formule. Buitengewoon Concept is voor ons niet alleen het beste Amersfoortse bureau gebleken, maar een partner in de verdere ontwikkeling van ons unieke concept!

Brochure als blikvanger branding winkelconcept
Brochure als blikvanger branding winkelconcept
Poster als uiting in branding winkelconcept
Bedrijfskleding in branding winkelconceptStoepbord branding winkelconcept Amersfoort

OPLEVERING

Meer weten?