Creatief communicatiebureau Amersfoort
Creatief communicatiebureau Amersfoort

Creatief communicatiebureau

Buitengewoon Concept is een creatief communicatiebureau in Nijkerk. Onze bescheiden omvang zorgt voor korte lijnen en een hoge slagvaardigheid. Binnen ons team zijn de belangrijkste disciplines aanwezig waardoor we op elk gebied met je mee kunnen denken. Naast ons eigen team beschikken we over een groot netwerk van professionele partners. Hierdoor durven we groots te denken en schrikken we niet terug voor grote projecten.

Kortom; we zijn een klein, toegankelijk, no-nonsense bureau maar dankzij onze kennis, ervaring en netwerk zijn de mogelijkheden groots!

Onze uitgangspunten zijn jouw product, jouw organisatie en jouw boodschap. We geloven dat er altijd iets moois van binnen zit. Samen brengen we het naar buiten!

Bzzzonder: voor kinderen van
0 tot 101 jaar

Buitengewoon Concept hoort bij Bzzzonder. Bij Bzzzonder willen we het mogelijk maken dat iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, talent of zorgvraag, kan samenleven. De open blik waarmee kinderen de wereld en elkaar bekijken zijn onze grootste inspiratiebron. Wij maken plekken voor kinderen van 0-101 waar je jong bent of het weer wordt. Iedereen is welkom. Wij denken in mogelijkheden en kijken naar ieders talent.

Vanuit Bzzzonder Kindercentrum bieden wij kinderopvang en bso. Bzzzonder Leven is er voor kinderen en (jong)volwassenen die extra zorg of een plek in de dagbesteding nodig hebben. Bzzzondere Gasten maakt levendige ontmoetingsplekken in de wijk en brengt die tot leven. Plekken waar iedereen welkom is, waar je kunt spelen, ontdekken en ontmoeten.

Binnen Bzzzonder brengt het creatieve team van Buitengewoon Concept deze plekken tot leven door conceptontwikkeling, strategie en creatie.

Naast het werk voor onze eigen merken zetten we onze kennis en creativiteit ook in voor externe opdrachtgevers.