Project omschrijving

Binnen

Bzzzonder heeft frisse en hippe kinderopvanglocaties en werkt vanuit drie belangrijke kernwaarden; iedereen is welkom, werk vanuit je hart en denk in mogelijkheden. Dit unieke van Bzzzonder wilden we vangen in een nieuw ontwerp van de huisstijl.

Ontwerp huisstijl Bzzzonder Kindercentrum
Ontwerp huisstijl
Ontwerp huisstijl toegepast op website

Verbeelden

In ons ontwerpproces bepaalden we eerst de nieuwe Bzzzonder stijl. Speels en een tikje eigenwijs. Dit konden we uiten in een combinatie van fotografie, illustraties en typische Bzzzonder tekstjes. Samen vormen ze de basis voor het ontwerp van de huisstijl.

Ontwerp huisstijl verrijkt met beelden

Esther van Veldhuijzen

Kindercentrum Bzzzonder

Buitengewoon Concept en Bzzzonder zijn al jaren een setje. Je zou kunnen zeggen dat Buitengewoon Concept ons van klein bijtje (een organisatie met twee locaties) heeft geholpen met volwassen worden (een organisatie met twintig locaties). Omdat we al jarenlang samenwerken kunnen we lezen en schrijven met elkaar, zonder dat de uitingen saai worden. Buitengewoon denkt mee en is aan de andere kant heel kundig als het gaat om het vertalen van een boodschap in beeld!

Naar buiten!

Nu gaat Bzzzonder naar buiten met een frisse website en ziet iedereen de huisstijl terug op vlaggen, auto’s, spandoeken en andere communicatiemiddelen.

Ontwerp huisstijl toegepast op spandoek

OPLEVERING

Nieuwe huisstijl?