Project omschrijving

Binnen

Een product en een naam, meer was er dus nog niet. We gingen samen aan de slag en ontdekten de kracht van Mr.J. Voor ieder type vloer heeft Mr.J een passende oplossing die reinigt en beschermt. Mr.J heef letterlijk het beste voor met jouw vloer. Een pay off, belangrijk onderdeel van je branding, was geboren.

Branding nieuw merk MR. J
Branding nieuw merk MR. J
Branding nieuw merk MR. JBranding nieuw merk MR. J

Verbeelden

Met herkenbare kleuren, een strakke illustratiestijl en passende foto’s in een vriendelijke branding verbeeldden we deze ‘vriend van je vloer’ naar een toegankelijk merk. De stijl zorgt daarbij voor herkenbaarheid en het kleurgebruik voor de onderscheiding van de verschillende varianten.

Naar buiten!

We voerden de nieuwe branding door in verschillende communicatie-uitingen. Mr.J gaat nu naar buiten op verpakkingen, promotiemateriaal, in instructiefilms en een webshop.

Koen Leenders over branding MR J

Koen Leenders

Buitengewoon Concept

Een mooie opdracht waarin de verschillende diensten en producten die wij leveren samenkomen. We hebben meegedacht over de volledige branding en werkten alles uit tot een fris en professioneel merk. Zo leverden we naast de branding ook de productie van verpakkingen, instructiefilms, en de ontwikkeling van de webshop.

Branding nieuw merk MR. J
Branding nieuw merk MR. J
Branding nieuw merk MR. J
Branding nieuw merk MR. J

OPLEVERING

Interesse?